18:11, sob, 27. Jul

Triglav Skladi glavni partner projekta Slovenska hiša Pariz 2024





Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v sodelovanju s Triglav Skladi, družbo Skupine Triglav, pripravlja projekt Slovenska hiša Pariz 2024.

“S tem želimo krepiti prisotnost slovenskega gospodarstva na največjem športnem tekmovanju na svetu, poleg tega pa slovenskim navijačem ponuditi osrednji prostor za srečevanje v okviru pestrega športnega dogajanja ter z organizacijo dogodkov poskrbeti za večjo prepoznavnost Slovenije v mednarodnem okolju tekmovanja,” so sporočili.

Slovenska hiša v Parizu bo največja doslej in bo služila kot osrednji prostor za srečanja, druženja in promocijo slovenskega športa, turizma, kulture in gospodarstva. Poleg tega bo glavno stičišče slovenskih navijačev, ki jih na OKS-ZŠZ pričakujemo v velikem številu. Podporniki slovenskih olimpijcev in olimpijk bodo tukaj imeli priložnost podpreti naše športnike in skupaj z njimi proslavljati osvojene kolajne.

Ob pričetku sodelovanja s Triglav Skladi v okviru projekta Slovenska hiša Pariz 2024 je generalni sekretar OKS-ZŠZ Tomaž Jontes poudaril: “Veseli smo, da smo sklenili pomembno partnerstvo s Triglav Skladi. Njihova podpora bo ključnega pomena za uspešno izvedbo Slovenske hiše v Parizu, kjer bomo lahko našim športnikom in navijačem zagotovili domače okolje in hkrati promovirali Slovenijo kot državo športnikov in inovativnih podjetij.”

Triglav Skladi so investicijska družba Skupine Triglav, ki je pomembna podpornica slovenskega športa. K projektu Slovenska hiša Pariz 2024 so pristopili tudi zato, da pomagajo omogočiti vzpostavitev osrednjega prostora, kjer se bodo slovenska podjetja lahko predstavila trenutnim in bodočim poslovnim partnerjem iz Slovenije ter tujine, in (o)krepila svoje poslovne vezi.

Predsednik uprave Triglav Skladov Benjamin Jošar je ob podpisu pogodbe povedal: “Triglav Skladi smo v prihodnost in trajnostno delovanje usmerjena družba. Kot del Skupine Triglav, ki je s slovenskimi športniki in športnimi dogodki povezana že več desetletij, svoje trajnostne zaveze uresničujemo tudi s podporo športu in vsem aktivnostim, ki spodbujajo medsebojno sodelovanje ter odprtost do sveta. Zato smo ponosni glavni partner Slovenske hiše 2024, kjer bomo v času Olimpijskih iger pripravili tudi poslovni dogodek Prihodnost voditeljstva in vloga vodilnih v oblikovanju prihodnosti ter v duhu olimpijskih vrednot, kot so povezanost, sožitje, spoštovanje, sodelovanje in prijateljstvo, strastno navijali za naše športnice in športnike.”

S projektom Slovenska hiša Pariz 2024 bo Slovenija lahko še bolj vidno in učinkovito predstavila svojo športno odličnost ter gospodarske in kulturne dosežke na globalnem prizorišču. Slovenska hiša bo prostor, kjer se bodo srečevali športniki, navijači, predstavniki gospodarstva in mediji, kar bo zagotovilo izjemno priložnost za promocijo Slovenije.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.