18:37, sob, 27. Jul

Na Ptuju zaživel letni kino v čudovitem ambientu





“Letni kino s filmskimi vrhunci v čudovitem ambientu pod poletnimi zvezdami je razkošje, ki si ga privoščimo vsaj enkrat letno,” so zapisali na straneh Mestnega kina Ptuj.

Filmske projekcije na prostem so nepogrešljiv del ptujskega poletnega kulturnega in družabnega vrveža

Kino brez stropa se je rodil na dvorišču Dominikanskega samostana, več let je kraljeval na Ptujskem gradu, leta 2019 se je razbohotil na griču Panorama, v koronskem 2020 se je prelevil v 1. Ptujski drive-in kino, v še enem neobičajnem letu 2021 pa so se projekcije preselile na dvorišče za kinom.

“Kino brez stropa 2024 bomo na dvorišču za kinom (vhod skozi kino) otvorili v četrtek, 18. julija, nato pa bomo v projekcijah na prostem uživali vse četrtke, petke, sobote in nedelje do 25. avgusta. Prodaja vstopnic poteka kot običajno: prek spleta in pri blagajni kina. Vhod na dvorišče je skozi dvorano kina. V primeru dežja se filmska projekcija prestavi v dvorano. Odlični odzivi nas spodbujajo, da bomo v prihodnje skušali s filmi “okupirati” še druga zanimiva prizorišča, ki jih v našem mestu in okolici kar mrgoli. Filmi ljubijo Ptuj in Ptuj ljubi filme. Se vidimo pod zvezdami,” dodajo.

Program Kina brez stropa – https://www.kinoptuj.si/program/kino-brez-stropa/

vir Mestni kino Ptuj

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.