18:40, sob, 27. Jul

FOTO in VIDEO: Slovenci presenetili na ameriških talentih, kako je bilo, nam je opisala Mariborčanka, ki je bila članica ekipe





Ekipa Gozd strahov, znana po svojih strašljivih predstavah, je lani nastopila na Slovenskih talentih, da bi širši Sloveniji predstavila svoje dogodke v sklopu Gozda strahov. Njihov nastop na Slovenija ima talent ni ostal neopažen, saj so jih opazili tudi v Ameriki in jih povabili, da sodelujejo na njihovem tekmovanju.

FOTO: Osebni arhiv

Dobili trikrat “DA”

V Ameriko so se odpravili 1. aprila. “Ko sem ljudem povedala, da gremo na talente v Ameriko 1. aprila, so se smejali in rekli: ‘Ah, prvi april.’ A res je, velikonočne praznike smo preživeli v Ameriki,” je povedala mariborska make-up artistka Mateja Naberšnik, ki je poskrbela za izgled nastopajoče. Njihova točka se je predvajala 16. julija. Predstavili so se pred žirijo, ki jo sestavljajo Heidi Klum, Sofia Vergara, Howie Mandel in Simon Cowell. Uspelo jim je priti v naslednji krog, saj so prejeli trikrat ‘da’, samo Heidi Klum jim ni dala svojega glasu.

“Trenutno čakamo klic, ali gremo naprej ali ne. Smo v dogovorih, pogovorih, to je lahko vse, kar lahko povem. Že to, kar smo bili, je neverjetni dosežek. To, da te dejansko “skavtajo” v Hollywood je nepredstavljivo in še sedaj, ko gledamo vse te posnetke, za nazaj fotografije, se mi zdi izven telesno in nerealno. A to je to! To smo doživeli,” nam opiše Mateja.

FOTO: Osebni arhiv

“Smo zelo pozitivno presenečeni, ker je odziv tudi v Sloveniji fantastičen. Vemo, da nismo ravno privoščljiv narod, pustimo nas posameznike, ki marsikomu kaj privoščimo. Res smo doživeli pozitivne odzive v Sloveniji. Zanimivo mi je, ker komentirajo “ja ste šli pa z isto točko, to je bilo videno.” Ja, bilo je videno v Sloveniji, ne pa v Ameriki in oni so si želeli, da mi to predstavimo v Ameriki. Zato se je ta točka predvajala. Nismo dolgočasni in suhoparni, imamo ogromno točk in marsikaj za pokazati,” nam pove.

V Ameriki so bili štiri dni, niso vedeli, kaj naj pričakujejo: “Imeli smo ogromno slikanj, snemanj, različnih vaj. Vse skupaj je potekalo v eni veliki dvorani, zraven je bil hotel, tako da smo skakali iz hotela sem in tja. V akcijo si vpet cel dan. Iz vidika profesionale je to isto kot pri nas, a desetkrat večje. Tam ima vsak svojo snemalno ekipo, svojega režiserja.”

FOTO: Osebni arhiv

Vzporedno snemajo še dokumentarec o vsem, kako je prišlo do tega, kakšne so bile priprave, kaj se je vse dogajalo v Ameriki pred, med, po snemanji in vse, kar se dogaja sedaj. Se že veselimo!

“Držite pesti, da smo izbrani tudi mi,” pove Mateja ob koncu.

Ekipi želimo vso srečo tudi v uredništvu Lokalec.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.