17:36, pon, 22. Jul

Kaj se dogaja v Industrijski ulici v Rušah?





Na Industrijski ulici v Rušah, kjer je nekoč deloval supermarket Tuš, se že dlje časa ni dogajalo nič novega. Vendar pa so zadnje tedne dela na tej lokaciji postala očitna.

Zaenkrat lahko potrdimo, da bosta na tej lokaciji odprli svoja vrata dve priljubljeni trgovini – Kik in Tedi.

Nova poslovalnica Kik

Iz podjetja Kik so nam potrdili, da bodo 29. avgusta odprli popolnoma novo in najmodernejšo poslovalnico na Industrijski ulici 24. Otvoritev bo obeležena z izjemnimi popusti in posebnimi ponudbami. Kik, ki se ponaša z več kot 4000 poslovalnicami po vsej Evropi, obljubljajo, da bo nova trgovina v Rušah zagotovo navdušila obiskovalce.

Priložnosti za zaposlitev pri Tediju

Iz podjetja Tedi sicer odgovora še nismo dobili, je pa na spletu moč zasledili, da ponujajo zaposlitve, ravno za območje Ruš.

Na portalu mojedelo.com smo zasledili, da Tedi za novo lokacijo v Rušah išče štiri prodajalce in namestnico poslovodje. V oglasu so zapisali: “Delo v urejenem in prijetnem okolju, redno plačilo in ustrezna povračila stroškov za prevoz, praznična obdarovanja, varno in stabilno delovno okolje. Delo poteka od ponedeljka do sobote, ciklično v dveh izmenah – zato si lažje organizirate svoje družinske obveznosti. V delovni čas se všteva tudi 15 minutni čas za pripravo na delo.”

Prijazno vabijo vse zainteresirane, da se pridružijo njihovi družini. Prijave lahko oddate preko spletne strani, na e-naslov kadri@tedi.com, ali po pošti na naslov TEDi Betriebs d.o.o., Ptujska cesta 190, 2000 Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.