18:25, pon, 22. Jul

Jutri zasije polna luna v Kozorogu: Kakšen vpliv ima na naša življenja in astrološka znamenja?





Polna luna v Kozorogu bo jutri, v nedeljo, ob 12.17.  Polna luna je astrološki dogodek, ko je Luna popolnoma osvetljena in se nahaja nasproti Sonca. Ta čas je znan po močni energiji, čustvenem vrhuncu in zaključevanju določenih poglavij v naših življenjih.

Je obdobje, ko se nam lahko razkrijejo pomembne resnice, in ko smo spodbujeni, da izpustimo tisto, kar nam ne služi več.

Polna luna v ozvezdju Kozoroga ima svoje značilnosti.  Kozorog, ki mu vlada Saturn, je znak discipline, strukture, odgovornosti in trdega dela. Ta energija nas spodbuja, da se osredotočimo na svoje cilje, vzpostavimo red in dosežemo praktične rešitve za izzive, s katerimi se soočamo.

Energije polne lune v Kozorogu

Te dni se pojavljajo energije, ki nas spodbujajo, da se soočimo s svojo odgovornostjo in uresničimo svoje ambicije. Polna luna v Kozorogu prinaša priložnost, da zaključimo določene projekte ali življenjska poglavja in pripravimo teren za nove začetke. Ta luna nas lahko tudi sooči s težavami, ne zato, da bi jih poglobila, temveč zato, da jih jasno vidimo in jih lažje rešimo. Kozorogova energija nam pomaga vzpostaviti strukturo in načrt za prihodnost.

Vpliv polne lune v Kozorogu na posamezna astrološka znamenja

Oven (21. marec – 19. april)

Polna luna v Kozorogu vam prinaša osredotočenost na kariero in dolgoročne cilje. Čas je, da prevzamete odgovornost za svoje ambicije in si prizadevate za napredek. Pomaga vam lahko pri zaključevanju pomembnih projektov.

Bik (20. april – 20. maj)

Ta luna osvetljuje vaša področja izobraževanja in osebnega razvoja. Morda boste začutili potrebo po razširitvi svojega znanja ali zaključitvi določenih študij. Kozorogova energija vam pomaga pri doseganju teh ciljev z vztrajnostjo in disciplino.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Polna luna prinaša osvetlitev vaših financ in skupnih virov. Čas je, da pregledate svoje finančne zadeve in vzpostavite dolgoročne strategije za stabilnost. Kozorogova energija vam pomaga pri upravljanju denarja in reševanju morebitnih dolgov.

Rak (21. junij – 22. julij)

Polna luna v vašem nasprotnem znamenju prinaša fokus na odnose in partnerstva. Morda se boste soočili s pomembnimi odločitvami glede vaših osebnih ali poslovnih povezav. Kozorogova energija vas spodbuja, da vzpostavite trdne temelje in jasne meje v teh odnosih.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Ta luna osvetljuje vaše zdravje in vsakodnevne rutine. Čas je, da pregledate svoje navade in uvedete spremembe, ki bodo izboljšale vašo fizično in psihično blagostanje. Kozorogova energija vam pomaga pri vzpostavitvi strukturiranih in učinkovitih rutin.

Devica (23. avgust – 22. september)

Polna luna prinaša fokus na ustvarjalnost, hobije in romantične odnose. Čas je, da zaključite kreativne projekte ali se bolj poglobite v svoje strasti. Kozorogova energija vam pomaga pri organizaciji in doseganju ciljev na teh področjih.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Ta luna osvetljuje vaše domovanje in družinsko življenje. Morda boste začutili potrebo po urejanju doma ali reševanju družinskih zadev. Kozorogova energija vam pomaga pri vzpostavitvi stabilnosti in strukture v vašem domu.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Polna luna prinaša osvetlitev vaših komunikacijskih veščin in lokalnih interakcij. Čas je, da zaključite pomembne pogovore ali projekte, povezane s komunikacijo. Kozorogova energija vam pomaga pri jasnosti in učinkovitosti pri izražanju.

Strelec (22. november – 21. december)

Ta luna osvetljuje vaše finance in osebne vrednote. Morda boste pregledali svoje finančne cilje in uvedli spremembe za večjo stabilnost. Kozorogova energija vam pomaga pri odgovornem upravljanju virov in doseganju finančne varnosti.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Polna luna v vašem znamenju prinaša fokus na vašo identiteto in osebne cilje. Čas je, da se soočite s svojimi ambicijami in prevzamete odgovornost za svojo pot. Kozorogova energija vam daje moč in vztrajnost za doseganje vaših sanj.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Ta luna osvetljuje vašo duhovnost in notranje procese. Čas je, da se povežete s svojimi globokimi notranjimi potrebami in zaključite stara čustvena bremena. Kozorogova energija vam pomaga pri duhovni rasti in iskanju notranjega miru.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Polna luna prinaša osvetlitev vaših prijateljstev in skupinskih dejavnosti. Čas je, da pregledate svoje socialne povezave in zaključite projekte, povezane s skupnostjo. Kozorogova energija vam pomaga pri vzpostavitvi trdnih in podpornih odnosov.

Polna luna v Kozorogu nas vse spodbuja, da vzpostavimo red in strukturo v svojih življenjih, zaključimo stare zadeve in se pripravimo na nove začetke. Izkoristite to energijo za doseganje svojih ciljev in ustvarjanje stabilnosti v svojem življenju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.