18:26, sob, 27. Jul

Ganljive besede hčerke Anite Ogulin, objavila enega izmed zadnjih pogovorov: “Si naš vzor, si naš navdih in naša vest, vseh nas – za vse nas”





V soboto so številni na zadnji poti pospremili čudovito žensko, Anito Ogulin.

Na družbenih omrežjih se je sedaj svoji mami poklonila tudi hči Karmen. V objavi, kjer je označen tudi Simon Ogulin, je zapisala: “Naša mama ni bila samo prečudovita, duhovita, neskončno elegantna v svoji preprosti skromnosti, izjemno inteligentna, hudo delovna, skrbna, plemenita, neutrudna, pravična, radodarna, čutna, nežna, topla, izjemna, velikanska ženska. Naša mama so bila njena dejanja. Njene vrednote, njena brezpogojna predanost in njena neskončna ljubezen. In to v nas ostaja. In še kako! “

“Vse dokler bomo velikodušni, pozorni, sposobni prisluhniti drugim in razumeti druge, nesebični, odprti drugačnim, z nežnimi in božajočimi dlanmi- bomo čutili kot ona in ona bo z nami.
Kajti v njenih očeh smo bili lepi, dobri, vredni spoštovanja in ljubezni prav vsi.”

Zapisala je še: “Eden izmed najinih zadnjih pogovorov: “Ni me pa bilo dovolj za vas” “Ni res, mama, bila si ravno prav. Še več bi bilo za nas preveč. Tako pa je bilo ravno prav še za vse ostale, TVOJE otroke.” Potemtakem imava z bratom v Sloveniji veliko bratov in sester. Želela si je namreč in to si zdaj namesto nje želimo mi, da bi si bratje in sestre bili prav vsi. Ena velika družina, ki si zaupa, ki si pomaga, ki se podpira in ki skupaj slavi življenje. Hvala moja, naša mama! Hvala za vse! Si naš vzor, si naš navdih in naša vest, vseh nas – za vse nas.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.