14:24, tor, 23. Jul

Znova plohe in nevihte, preverite, kaj nas čaka





Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, ki se bodo zvečer na severozahodu nekoliko okrepile in v prvem delu noči prehodno zajele večji del Slovenije. Zapihal bo veter severnih smeri, na Primorskem večinoma šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 31, na Primorskem do 33 °C.

Ponoči bodo padavine ponehale, do jutra se bo delno razjasnilo, poroča ARSO.

Jutri bo delno jasno z občasno spremenljivo oblačnostjo. Na severovzhodu bodo že dopoldne nastale plohe in posamezne nevihte, ki bodo sredi dneva in popoldne možne tudi drugod. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 20, najvišje dnevne od 25 do 29, na Primorskem do 32 °C.

Napoved za sosednje pokrajine
Danes bo sprva sončno, popoldne in zvečer pa spremenljivo oblačno. Predvsem v krajih zahodno in severno od nas bodo nastajale plohe in nevihte. Ob severnem Jadranu bo zapihala šibka do zmerna burja.

Jutri bodo predvsem v krajih vzhodno od nas ter na območju Alp še nastale posamezne plohe ali nevihte, sicer bo povečini sončno. V Kvarnerju bo pihala šibka burja.

Obeti
V četrtek in petek bo pretežno jasno. Burja na Primorskem bo ponehala. Predvsem jutra bodo nekoliko hladnejša.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.