18:28, sob, 27. Jul

VIDEO: Kvatropirci predstavljajo novo pesem in videospot z naslovom Ti, kakor vino





Kvatropirci so brez dvoma sinonim moškega večglasnega petja v Sloveniji, ljubitelje dobre glasbe navdušujejo na koncertih in različnih nastopih. Prav tako pa marsikateremu paru polepšajo poročni dan.

Njihova nova skladba »Ti, kakor vino« je nastala že pred nekaj leti, vendar je zaradi kadrovskih sprememb v zasedbi čakala v predalu. Sedaj pa je dobila svojo končno podobo in predstavlja prvi, čisto pravi solo komad Albina, ki se je Kvatropircem pridružil pred dobrima dvema letoma. Gre za lahko poletno skladbo, ki s sproščenim besedilom, tleskanjem in žvižganjem, kar kliče po romantičnih poletnih večerih ob kozarcu dobrega vina in gre hitro v uho. Člani skupine upajo, da si bodo poslušalci skladbo večkrat zavrteli med dopustom in uživali v brezskrbnih dneh. Avtorja skladbe sta Samo in Jasmina Kališnik.

VIDEOSPOT SO POSNELI V GORIŠKIH BRDIH

Videospot za skladbo »Ti, kakor vino« so posneli na posestvu Ščurek v Goriških Brdih. “Vsi imamo radi vino, vendar ga zaradi vpliva na glas lahko pijemo le v času, ko ni nastopov, in takrat si z velikim veseljem privoščimo dober kozarec vina,” nam povedo Kvatropirci, ki so jim Goriška Brda sicer zelo pri srcu. Samo, ki je tudi avtor melodije, je med snemanjem spota še bolj vzljubil to lokacijo in namerava tja kmalu odpeljati tudi svojo drago. Snemalni dan je potekal brez zapletov, s snemanjem so začeli zgodaj zjutraj in končali v poznih večernih urah. “Vse je potekalo kot po maslu, uživali smo v čudovitih razgledih, ekipa je bila super in energije so enostavno stekle,” nam še povedo. Tudi Albin je v glavni vlogi užival, v družbi zapeljivih deklet pa se je več kot očitno zelo dobro znašel.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.