20:43, pet, 26. Jul

FOTO: Na Univerzi Alma Mater Europaea organizirali poletni dan odprtih vrat za Ajurvedo





V četrtek, 25. julija, ob 15.00 je Univerza Alma Mater Europaea povabila na tradicionalni poletni dan odprtih vrat za Ajurvedo, ki je potekal v prostorih univerze na Slovenski ulici 17 v Mariboru.

Dogodek je bil namenjen poglobljenemu razumevanju Ajurvede in odkrivanju njenih številnih koristi.

Doc. dr. Gordana Marković, dr. med., je predstavila osnove Ajurvede, njen izvor ter koristi, ki jih prinaša. Udeleženci so izvedeli, kako strokovnjak za Ajurvedo razbere srčni utrip posameznika in kakšna so ajurvedska priporočila za povrnitev popolnega ravnotežja zdravja duha in telesa. Viš. pred. mag. Tomaž Klojčnik je predstavil, kako je možno živeti brez stresa, v radosti in stanju osebne izpolnitve. Pojasnil je, kaj naredi dobro meditacijo in zakaj Transcendentalno meditacijo izvaja že »pol sveta«.

Po predavanjih so se udeleženci lahko udeležili brezplačnega svetovanja, ki so ga izvajali študenti Ajurvede na Univerzi Alma Mater Europaea.

Dogodek je bil odlična priložnost za vse, ki jih zanima Ajurveda, da se pobliže seznanijo z njenimi principi in koristmi ter pridobijo strokovne nasvete za izboljšanje svojega zdravja in dobrega počutja.

Nekaj foto utrinkov:

Več v Občinskem informatorju na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.