18:14, sob, 27. Jul

Prihaja Ptujska poletna noč





V starem mestnem jedru Ptuja se 2. in 3. avgusta 2024 tradicionalno obetata prijetna poletna večera »terasa festov« in velikega dogajanja na mestni tržnici, ki bosta poskrbela za sproščeno druženje in urbani utrip mesta.

VABIJO VAS TEMATSKO OBARVANA PRIZORIŠČA

Po mestu razpršena GLASBENA PRIZORIŠČA bodo nasitila vse glasbene okuse. DJ-i bodo od 17. ure dalje rolali hite, urbane ritme funka, soula in rock’n’rolla, rock iz 80. in 90. let ter house, razvajal pa nas bo tudi žametni glas ob spremljavi saksofona.

V REPETE KOTIČKU pred mestno hišo na Mestnem trgu vaše brbončice čakajo omamne kulinarične dobrote, na Novem trgu bo IGRIVA ULICA nudila prijeten otroški kotiček z igrali in animacijami, LOKALKO NA ART PROMENADI pa bo na Miklošičevi ulici ponujal čudovite izdelke ustvarjalcev, izdelovalcev in umetnikov ročnih spretnosti.

V sklopu Festivala Parzival ter Festivala mitraizma se lahko poglobite v zgodovino najstarejšega mesta, dolgo v večer pa boste lahko pokukali tudi k trgovcem v prodajalnah z dolgoletno tradicijo ter k novo odprtim ponudnikom.

GLASBENI VRHUNCI PTUJSKE POLETNE NOČI

Za sproščeno poletno vzdušje bodo skrbeli številni gostinski ponudniki s svojim programom, ki bodo za zabavo skrbeli na kar 12 prizoriščih po mestu. Sicer pa vas na mestni tržnici oba večera od 20. ure dalje čaka nepozaben žur.

V petek bomo poplesavali z DOMNOM KUMROM, DEJAN DOGAJA BANDOM ter SKUPINO GREŠNIKI, v soboto pa s POP DESIGNOM, DRUGO DUGME ter SKUPINO SMILE.

V soboto ob 20.00 vas z neskončno odrsko energijo in pristnostjo vabi tudi vsem dobro poznana skupina TABU, ki obeta čudovit poletni večer v intimnem ambientu južnega dvorišča Dominikanskega samostana.

PROGRAM Ptujske poletne noči najdete tukaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.