16:15, tor, 30. Jul

Turistična kmetija Pri Kovačniku pripravlja prav posebno poletno doživetje, ki vam bo za vedno ostalo v spominu





Želite občutiti utrip življenja na kmetiji in uživati v domači kulinariki sredi čudovite narave? Vabljeni vsak četrtek v avgustu na posebno poletno doživetje na turistični kmetiji Pri Kovačniku Farm Stay, kjer vas pričakujejo v “nebesih na Pohorju”. Gostoljubna družina vam bo pričarala doživetje, ki vam bo zagotovo ostalo v lepem spominu.

Dogodek poteka vsak četrtek v avgustu: 1.8., 8.8., 15.8., 22.8., in 29.8., med 10. in 12. uro.

FOTO: Pri Kovačniku Farm Stay

Ob prihodu vas bo pozdravil gospodar Danilo s tepkovcem, domačo dobrodošlico. Gospodinja Barbara vas bo nato popeljala po kmetiji in predstavila Kovačnikovo zgodbo. Ljubitelji živali boste navdušeni nad pisano druščino živali, otroci pa se bodo lahko zabavali na velikem igrišču z igrali.

FOTO: Pri Kovačniku Farm Stay

Po ogledu in igri se boste lahko razvajali s prigrizkom iz domače kuhinje in okusili pohorsko gibanico babice Angelce, ki je specialiteta hiše. Poleg tega si lahko izberete pijačo po vaši želji – kavico, čaj, kozarec vina od lokalnega vinarja ali hišni sok.

FOTO: Pri Kovačniku Farm Stay

Cena za poletno doživetje na kmetiji je 25 € na osebo, za otroke od 5 do 12 let pa je na voljo 50 % popust.

Za več informacij in predhodno najavo kontaktirajte Barbaro ali Danila na telefonsko številko 031 330 113 ali preko elektronske pošte info@kovacnik.com.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.