06:21, sob, 3. Avg

Tujca na Hrvaškem pozabila otroka: To sta opazila po 200 prevoženih kilometrih





Gneča, naglica in stres lahko povzročijo najrazličnejše nesreče in prav ena takšna se je zgodila v četrtek na Hrvaški avtocesti A1 pri počivališču Rašćane, poroča 24ur.com.

Vse se je začelo, ko je uslužbenec bencinske črpalke pristopil k policistom splitsko-dalmatinske policijske uprave in jim povedal, da ima na telefonu osebo, ki je sporočila, da se je njen otrok izgubil, poroča net.hr.

Mati, tuja državljanka, je prestrašeno razlagala, da sta se z možem peljala v skupini več vozil in da sta trenutno na območju Zadra. Šele po približno 200 prevoženih kilometrih sta opazila, da njunega 11-letnega otroka ni več z njima, poroča 24ur.com.

Deklica je ostala na počivališču Rašćana, kjer so se nazadnje ustavili. Ker so potovali z več vozili, so mislili, da je v drugem vozilu, zato sta starša šele pozneje ugotovila, da je ni z njima.

Našli so deklici. “Policisti so deklico pomirili in ji povedali, da so v stiku z družino, ki se vrača ponjo, in da jih bodo počakali skupaj z njo. Prestrašena starša sta prispela čez nekaj ur, deklica pa je bila ves ta čas s policisti. Policistom sta se zahvalila za njihov trud in pomoč ter skrb,” navaja 24ur.com.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.