00:22, pon, 5. Avg

FOTO: 42. Rekreativni kolesarski maraton “Tri srca Radenci 2024” privabil množico kolesarjev





V nedeljo, 4. avgusta se je v Radencih odvijal že 42. rekreativni kolesarski maraton »Tri srca Radenci 2024,« ki je privabil številne ljubitelje kolesarjenja iz celotne Slovenije in tudi iz tujine.

Organizatorji so pričakovali okoli 300 udeležencev, ki so lahko izbirali med tremi različno zahtevnimi progami.

Mali maraton »Radenska Naturelle« je ponujal 28 km dolgo traso z dvema vzponoma, srednji maraton »Ora Original« je bil dolg 54 km in je vključeval štiri vzpone, medtem ko je veliki maraton »Tri srca Radenska Classic« meril 75 km in je vseboval kar sedem vzponov.


Vsak udeleženec je ob prijavi prejel spominsko majico in medaljo, med vožnjo pa so bili na voljo brezplačni napitki ob progi in po prihodu v cilj. Poleg tega so kolesarji uživali tudi v brezplačni malici, ki je bila na voljo po zaključku njihove izbrane proge. Vzporedno z maratonom je potekal tudi bogat srečelov, ki je dodatno popestril dogodek in prinesel veliko nagrad.

Kolesarski maraton »Tri srca Radenci 2024« je ponovno dokazal, da je priljubljen dogodek med kolesarji vseh starosti in ravni pripravljenosti. Udeleženci so imeli priložnost uživati v športu, druženju in prijetnem vzdušju, ki ga ponuja ta tradicionalni dogodek.

Več v Občinskem informatorju.

Nekaj foto utrinkov

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.