18:24, pet, 16. Avg

Podrobnosti smrtne prometne nesreče: Povzročil jo je voznik s slovenskimi tablicami, ena oseba umrla, pet pa hudo poškodovanih, tudi otrok





Včeraj smo poročali o tragični prometni nesreči na Hrvaškem, v kateri je bilo udeleženo vozilo slovenskih registrskih oznak. Zdaj ja jasno, kako je do nesreče prišlo.

Dubrovački dnevnik danes poroča, da je do prometne nesreče prišlo, ko je 40-letni voznik osebnega avtomobila slovenskih registrski oznak tablic, sicer državljan Kosova, iz neznanega razloga v nekem trenutku zapeljal z vozilom na nasprotno smerno vozišče in s sprednjim levim delom zadel osebno vozilo hrvaških registrskih oznak, ki ga je vozila 45-letna Hrvatica.

V prometni nesreči je umrla voznica osebnega vozila hrvaških registrskih tablic, potnika v vozilu, 45-letnica in 48-letnik, državljana Poljske, pa sta se huje telesno poškodovala. a nista v življenjski nevarnosti.

Poškodovan tudi povzročitelj in otrok v njegovem vozilu 

Voznik osebnega avtomobila slovenskih državnih oznak se je v prometni nesreči hudo poškodoval. Hrvaški Dnevnik piše, da bo 40-letnik po odpustu iz bolnišnice zaslišan zaradi suma povzročitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče.

Hudo telesne poškodbe sta utrpela tudi potnika iz istega vozila, prav tako državljana Kosova, 42-letnica in 11-letni otrok, ki sta na zdravljenju v dubrovniški splošni bolnišnici, 18-letnik sopotnik se je lažje poškodoval, po zdravniški pomoči pa je bil izpuščen domov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.