23:13, ned, 25. Avg

FOTO: Športno obarvani Jezernikovi dnevi v Lovrencu





V sklopu pestrega dogajanja Jezernikovih dni v Lovrencu na Pohorju so od 23. do 25. avgusta potekali štirje različni športni turnirji za Jezernikove pokale.
Jezernikov pokal v steznem kegljanju

Turnir je potekal v petek in soboto, 23. in 24. avgusta, na kegljišču Urbanc. Udeležilo se ga je več kot deset ekip, ki so se v borbeni igri merile kar dva dni. Prav na tem kegljišču tekmujejo že vsaj petdeset let. Nekateri udeleženci so tu kegljali že kot osnovnošolci, ko je bilo kegljišče ravno na novo postavljeno. Poleg tega ima kegljišče Urbanc že več kot stoletno tradicijo.

Jezernikov turnir v odbojki

Turnir v odbojki je potekal v soboto, 24. avgusta, v VŠD pri osnovni šoli. Udeležilo se ga je deset mešanih ekip. V vsaki ekipi sta morali biti vsaj dve ženski predstavnici in dva osnovnošolca. Skupaj se je v odbojki pomerilo več kot šestdeset igralcev, ki so odigrali kar šestindvajset tekem.

Jezernikov turnir v dvoranskem nogometu

Turnir v dvoranskem nogometu je potekal v nedeljo, 25. avgusta, v VŠD pri osnovni šoli. Sedem ekip, vsaka sestavljena iz treh igralcev, se je pomerilo v skoraj dvajsetih tekmah. Organizator Rožle Kranjc je povedal, da v Klubu malega nogometa niso pozabili niti na najmlajše, saj so za njih pripravili poseben turnir v streljanju na gol z razdalje in najboljšim podelili bogate nagrade.

Jezernikov turnir v ruskem kegljanju

V idiličnem okolju ob Radoljni, na gasilskem poligonu, je v nedeljo, 25. avgusta, dopoldne potekal turnir v ruskem kegljanju. Vsa prva tri mesta so si priborile gostujoče ekipe. Podelili so tudi nagrado za podrtih vseh devet kegljev naenkrat.

Več v Občinskem informatorju na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.