14:10, tor, 27. Avg

Edinstven dogodek v Stražunskem gozdu





V soboto, 28. septembra, ob 10. uri, Mariborska knjižnica vabi vse ljubitelje narave in pravljic na edinstven dogodek v Stražunskem gozdu. Vstop je prost, kar omogoča vsem zainteresiranim, da se pridružijo pravljičnemu sprehodu, ki obljublja čarobno izkušnjo tako za otroke kot za odrasle.

Udeleženci bodo pod vodstvom pravljičarjev iz Mariborske knjižnice ter Brede Šlaus, inženirke gozdarstva iz Zavoda za gozdove OE Maribor, odkrivali skrivnosti in lepote Stražunskega gozda. Ob pripovedovanju pravljic in strokovnem vodenju bodo raziskovali naravo ter se učili o bogastvih, ki jih gozd ponuja.

Sprehod se bo začel na začetku gozdne učne poti v bližini Velike jase in bo trajal približno 90 minut. Trasa je primerna za družine z otroki, zato je dogodek idealna priložnost za preživljanje prostega časa na svežem zraku v krogu družine. Organizatorji priporočajo, da udeleženci obujejo pohodno obutev, saj bo sprehod potekal po gozdnih poteh.

Ne zamudite priložnosti za prijetno dopoldne, polno zgodb in naravnih doživetij, ter se pridružite sprehodu skozi Stražunski gozd, kjer bodo pravljični svetovi oživeli v zavetju dreves.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.