16:19, tor, 27. Avg

Nov DPD Paketomat v Pesnici





V mesecu juliju je dostavna služba DPD v občini Pesnica postavila nov DPD paketomat za prevzem paketov. Paketomat je nameščen na priročni lokaciji pri trgovini TUŠ, na naslovu Pernica 6a, in omogoča občanom še enostavnejši dostop do svojih spletnih nakupov.

Preusmerite Pakete v Paketomat
Uporaba DPD paketomata je izjemno preprosta in priročna. Ko naročite izdelek prek spleta in se odločite za dostavo prek DPD, lahko paket preusmerite v paketomat, kar vam omogoča večjo fleksibilnost pri prevzemu. Ko DPD prejme vaš paket, boste preko Viber/SMS ali e-mail sporočila prejeli povezavo do aplikacije myDPD. Z le nekaj kliki lahko svoj paket preusmerite v paketomat. Ko je vaš paket dostavljen, boste prejeli obvestilo s podrobnimi navodili za prevzem.

Možnost Plačila po Povzetju
Za tiste, ki pričakujete paket z odkupnino, DPD omogoča tudi plačilo po povzetju. V primeru, da je vaš paket označen za plačilo ob dostavi, boste poleg obvestila o dostavi prejeli tudi navodila za plačilo. Ta funkcionalnost vam omogoča, da plačilo izvedete hitro in enostavno, preden paket prevzamete iz paketomata.

24/7 Dostopnost
Ena največjih prednosti DPD paketomata je njegova dostopnost. Paketomat je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da lahko svoje pakete prevzamete kadarkoli vam najbolj ustreza. To je še posebej priročno za vse, ki imate natrpan urnik in težko uskladite čas prevzema paketov z običajnim delovnim časom dostavnih služb.

Z namestitvijo DPD paketomata v Pesnici je DPD še enkrat dokazal svojo zavezanost k izboljšanju uporabniške izkušnje. Občani lahko zdaj brezskrbno naročajo spletne nakupe in jih prevzamejo, kadar koli jim ustreza, brez skrbi, da bi zamudili dostavo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.