15:18, pon, 2. Sep

Vabljeni na Marlesov Dan odprtih vrat na Ptuju





Marles, vodilni proizvajalec lesenih montažnih objektov, ponovno odpira vrata vsem, ki iščete navdih za svoj novi dom.

V soboto, 7. septembra, bo med 9. in 14. uro v okviru Dneva odprtih vrat za ogled na voljo Marlesova tipska hiša v okolici Ptuja. Pritlično Marlesovo hišo odlikujejo visoki stropi, prostorna terasa in pasivni slog gradnje, spoznali pa boste tudi novo, ekskluzivno ponudbo Marlesovih hiš na ključ. Prijavni obrazec za brezplačen ogled hiše lahko izpolnite na povezavi: https://meet.marles.com/sl/dan-odprtih-vrat.

Marlesova tipska hiša ponuja odprt bivalni prostor z visokimi stropi, hkrati pa dosega pasivni energijski razred in nudi visoko toplotno, zvočno, protipotresno in protipožarno zaščito. Hiša obsega 121,30 m² stanovanjske površine, zaokroža pa jo 25 m² terase. Premišljeno razporejeni prostori ponujajo zasebnost starševskega dela in povezujejo bivalne površine ter otroške sobe. Trajnostna gradnja in Marlesova tehnologija z optimiziranimi detajli omogočata visoko energetsko učinkovitost in brezhibno delovanje hiše, tlorisna zasnova pa omogoča prilagajanje individualnim željam prihodnjih prebivalcev Marles hiš.

Več o Marlesovem Dnevu odprtih vrat na Ptuju in podrobnostih hiše je na voljo na: Marlesov Dan odprtih vrat na Ptuju.

Nasveti iz prve roke
Vsi Marlesovi dnevi odprtih vrat obiskovalcem omogočajo povezovanje in spoznavanje strokovnjakov, arhitektov, prodajnih svetovalcev in inženirjev. S svojim bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami vam lahko ponudijo dragocen uvid v načrtovanje gradnje in izvedbo novega trajnostnega doma. Oglejte si dom, ki je hkrati odgovoren do okolja in udoben za bivanje, ter postavite vprašanja predstavnikom Marlesa, ki vas bodo spremljali na poti ustvarjanja vašega novega doma.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.