16:20, čet, 29. Avg

Maribor vabi: Doživite baletni spektakel pod zvezdami, kulinarična razvajanja in bogato kulturno dediščino mesta





Maribor, kulturna in kulinarična prestolnica, vas vabi, da se pridružite bogatemu programu dogodkov naslednji konec tedna, med 6. in 8. septembrom.

Vrhunec vikenda bo zagotovo Balet pod zvezdami na mogočnem Glavnem trgu v petek, 6. septembra. Po spektakularni predstavi iz Visit Maribor vabijo na sprehod po prenovljenem Lentu, na vinski večer v POP-UP Hiše Najstarejše trte v Minoritih ter na koktajl druženje na trgu pri Hiši Najstarejše trte.

Obiščite nas in doživite Maribor, kjer je celo mesto oder, še sporočajo.

BALET POD ZVEZDAMI

6. 9. 2024 | Brezplačen spektakel, ki je lani navdušil rekordnih 13.000 obiskovalcev, se vrača na veličastni Glavni trg. Tokrat nas bo očarala nesmrtna zgodba o Romeu in Juliji, uprizorjena na velikem odru pod odprtim nebom. S tem dogodkom Maribor potrjuje svoj sloves mesta, kjer se kultura in umetnost prepletata z vsakdanjim življenjem.

Balet bo vrhunec večera, ampak razvajali vas bomo tudi pred predstavo in po njej.

VINSKI VEČER

6. 9. 2024 | Pester večer se bo nadaljeval na Lentu pred Minoriti, kjer boste lahko degustirali vrhunska vina Valdhuber na prelepem vrtu POP UP-a Hiše Najstarejše trte na svetu.

MIXOLOGIJA

6. 9. 2024 | Ustavite se tudi pred Hišo Najstarejše trte, kjer boste spoznavali svet koktejlov skozi oči najboljših slovenskih miksologov.

MEDNARODNI KANTAVTORSKI FESTIVAL

7. 9. 2024 | Sound of Streets je prvi kantavtorski festival v Mariboru, ki od leta 2015 oživlja mestne ulice z odlično avtorsko glasbo.

SOKIJEVIH 130 BOBNARJEV

8. 9. 2024 | Pridružite se nam na Glavnem trgu, kjer bodo zvezdniki slovenske glasbene scene skupaj s 130 bobnarji ustvarili pravi spektakel.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.