20:19, čet, 29. Avg

Občina Radenci išče ljudi, ki bi prevzeli trgovino na Kapeli





Župan občine Radenci Roman Leljak je preko družbenega omrežja Facebook pozval zainteresirane posameznike, družinska podjetja ali s.p.-je, ki bi si želeli imeti trgovino na Kapeli, da se javijo na Občini Radenci. Sedanja trgovina namreč čez nekaj dni zapira svoja vrata, na Občini Radenci pa bi radi krajanom zagotovili trgovino v njihovi bližini.

Do zdaj je bila na Kapeli trgovina Mercator, a ta s 1. 9. 2024 zapira svoja vrata. Župan Roman Leljak je tako na Facebooku pozval zainteresirane: “Spoštovani! Ker trgovina Mercator na Kapeli s 1. 9. 2024 zapira svoja vrata, pozivamo vse zainteresirane posameznike, družinska podjetja ali s.p.-je, da se javijo na Občini Radenci, če so zainteresirani, da trgovina vseeno živi še naprej, saj želimo, da občankam in občanom zagotovimo lažji dostop do trgovine, saj bi v nasprotnem primeru morali hoditi v Radence, kar pa vsem ni lahko dostopno in bi vplivalo na znižanje njihovega življenjskega standarda.”

Zapisal je še, da so pripravljeni pomagati: “Občina Radenci in Mercator se bosta potrudila pomagati pri začetku poslovanja. Občina Radenci bi zainteresiranemu bila pripravljena zagotoviti 5.000 eur nepovratnih sredstev, da bi bil zagon trgovine lažji.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.