07:24, sob, 31. Avg

Poletje na Mariborskem otoku se nadaljuje, Pristan odpira vrata 16. septembra





Odlična novica za vse ljubitelje sonca, vode in narave.

Zaradi poletnih temperatur, ki nas bodo po napovedih spremljale še ves prihodnji teden, so se v Športu Maribor iz skupine JHMB odločili podaljšati poletno kopalno sezono. S tem želijo Mariborčanom in ostalim obiskovalcem omogočiti še nekaj dodatnih dni za sprostitev in uživanje ob bazenih.

Kopališče Mariborski otok bo tako odprto tudi v tednu med 2. in 8. septembrom, od 11. do 18. ure. V tem terminu bo veljala enotna cena vstopnice, ki bo znašala 4,00 evre.

Ne pozabite, da je na blagajni Mariborskega otoka še vedno možno kupiti vstopnico za drsanje v okviru akcije »Karta za otroka«

Pristan se odpira 16. septembra

Avtobusni prevoz do Mariborskega otoka z novo linijo G5 pa bo za vse uporabnike do vključno 9. septembra brezplačen. S podaljšanjem kopalne sezone na Otoku, se bo za en teden prestavilo odprtje Kopališča Pristan. Bazeni bodo za rekreativno plavanje na voljo od 16. septembra naprej.

“V primeru izrazitih vremenskih sprememb bomo delovni čas kopališča sproti prilagajali, o čemer vas bomo seveda pravočasno obvestili. Lepo vabljeni, da si pričarate poletje tudi v septembru,” sporočajo iz Športa Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.