19:24, sob, 31. Avg

FOTO: Kino pod zvezdami na Sestržah privabil več ljudi, zavrteli so jim kar več filmov in ponudili kokice





Na Sestržah v občini Majšperk so sinoči ponovno pripravili Kino pod zvezdami. Na športnem igrišču so namreč obiskovalcem zavrteli več filmov.

Športno kulturno društvo Sestrže je pripravilo prijeten večer, v katerem so zavrteli več filmov, najprej animirani, potem akcijski, nato pa še romantični. Že vnaprej so bili pripravljeni zavrteti še kak film, če bi si gledalci to zaželeli.

Obiskovalci, teh je bilo med predvajanjem animiranega filma okrog sto, prihajalo pa je še več ljudi, so bili zadovoljni, saj so lahko sedeli na sedežih ali pa ležali na ležiščih iz sena. Letos je namreč društvo poskrbelo še za več ležišč kot lani.

Ker pravega kina ni brez kokic in pijače, so obiskovalcem ponudili različne pijače in sveže pečene kokice. Obiskovalci pa so nam pohvalili ekipo, prav tako samo prizorišče. Ne nazadnje, pa so bili veseli tudi dobrega vremene, saj so se videle zvezde.

Tako je kino pod zvezdami bil resnično to, kar ime pomeni. Nekaj obiskovalcev pravzaprav ni niti vedelo, katere filme bodo predvajali, prišli so kljub temu, saj so želeli doživeti predvsem prijeten večer v dobri družbi obv gledanju filmov in sproščen klepetu med odmori.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.