13:11, tor, 3. Sep

Neverjetna priložnost: Osvojite 2.400 evrov Desetakov





V Europarku so ob 24. rojstnem dnevu pripravili številne nagradne igre in bogate popuste.

Obiskovalci se bodo v veliki nagradni igri lahko potegovali za darilne bone Desetak v skupni vrednosti 2.400 evrov in 500 evrov dobroimetja na Hervisovi darilni kartici.

Koncerti, ki jih ne smete zamuditi

Europarkov rojstni dan bodo tudi to leto zaznamovali s številnimi koncerti, ki bodo navdušili obiskovalce različnih generacij. Koncertno dogajanje bodo v četrtek, 5. 9., ob 17. uri otvorili Prifarski Muzikanti, ki so znani po tem, da zaigrajo vse, kar jim pride pod prste – od ljudskih pesmi, starih in novih popevk ter tujih uspešnic.

V petek, 6. 9., bo ob 17. uri nepozabno vzdušje pričaral priljubljeni Žan Serčič z bandom. Za njegovimi pesmimi stoji več kot 10 let glasbenega ustvarjanja, poleg svojih uspešnic pa se podpisuje tudi pod mnoge skladbe drugih izvajalcev.

Rojstnodnevno dogajanje se bo zaključilo v soboto, 7. 9., ob 17. uri s koncertom talentirane pevke Nastje Gabor, ki jo glasba spremlja že od majhnih nog. V času koncertnega dogajanja vas čaka tudi slastno presenečenje.

Razstava velikih LEGO® figur

Med 2. in 7. septembrom si bodo otroci v nadstropju Europarka lahko ogledali osupljivo Razstavo velikih LEGO® figur in se še sami preizkusili v izdelavi umetnin iz legic v Kreativni igralnici s kockami. Simpatičen LEGO® animator bo pričaral veliko smeha in zabave.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.