15:23, tor, 3. Sep

VIDEO: Na območju PU Maribor moški povozil žensko pred očmi otroka in drugih, ostali boste brez besed





Slovenske novice poročajo o grozljivem dogodku, ki bi se lahko končal tragično.

Dogajalo se je na parkirišču po zaključni veselici ob 50-letnici Športnega društva Loka Rošnja. Ženska, ki je pristala pod vozilom, včeraj za Slovenske novice Novice vsega skupaj ni želela posebej komentirati: »Zaenkrat ne želim dati nobene izjave glede dogodka, saj sem še vedno v šoku. Povem lahko le, da sem še vedno povsem psihično uničena, saj bi lahko umrla.«

Ženska je kot po čudežu utrpela le lahke telesne poškodbe.

Po pripovedovanju prič, kot navajajo Slovenske novice, naj bi voznik omenjenega beemveja že na sami veselici žalil oškodovanko in njenega otroka.

Na PU Maribor so za Slovenske novice dodali, da je na kraju samem po omenjenem dogodku prišlo do spora oziroma fizičnega obračuna med več osebami, pri čemer so policisti obravnavali kršitev določil zakona o varstvu javnega reda in miru ter bodo dvema moškima izdali plačilni nalog. »Oškodovanka je bila odpeljana v bolnišnico. Ugotovljeno je bilo še, da je voznik osebnega avtomobila vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je bil odrejen še med ogledom kraja dogodka.« V krvi je imel skoraj promil alkohola, še dodajo na PU Maribor za Slovenske novice.

FOTO in VIDEO ter več o dogodku TUKAJ.

Druge novice

Comment

  • BorisDe

    3 septembra, 2024

    A če ma bmw je sigurno balkanc?

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.