17:18, sre, 4. Sep

FOTO in VIDEO: V Svetem Andražu slavili pet zaključenih projektov in se nato odpravili na Kolesarski dan, prireditev, ki je povezala dve občini





V občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah so naenkrat odprli kar pet stvari: krožišče, dva podporna zidova, zaključen projekt odvodnjavanja, celotno rekonstrukcijo ceste ter avtobusno postajo. Po krajši slovesnosti in odigranem skeču pa so se odpravili na Kolesarski dan, kjer so občani Svetega Andraža in Trnovske vasi znvoa dokazali, kako pomembno je sodelovanje.

V Drbetincih, vasi v občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah, so imeli kar pet razlogov za slavje.

Ob odprtju vseh teh zaključenih investicij so pripravili manjšo slovesnost v bližini krožišča, Kulturno umetniško društvo Vitomarci pa je poskrbelo še za zabaven skeč prav o vsebini investicij.

Županja je še poudarila delo pri krožišču. Po končani slovesnosti, recitacijah in skeču so prisotni še nekoliko poklepetali, potem pa so se odpravili na Pesniški most, kjer se je odvil Kolesarski dan s sosednjo občino Trnovska vas. Tam jih je pričakal župan Trnovske vasi Alojz Benko.

Lani odprta kolesarska pot je namreč povezala ne samo kolesarje, ampak tudi druge, ki jo uporabljajo, je poudarila županja Svetega Andraža v Slovenskih goricah Darja Vudler Berlak.

In kot je zaključila, da lahko tudi manjše občine izpeljejo velike projekte.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.