17:15, sre, 4. Sep

Podarili kopalke dekletom iz socialno šibkejših okolij v okviru Zveze Anita Ogulin & ZPM Moste-Polje





Podjetje LELOSI je podarilo kopalke dekletom, ki so se udeležila poletnih taborov ter letovanj v okviru Zveze Anita Ogulin & ZPM Moste-Polje. S to radodarno gesto so dekletom, ki so obiskala poletne tabore v Zambratiji in Kranjski Gori, omogočili brezskrbno uživanje v vodnih dejavnostih ter ustvarjanje nepozabnih poletnih spominov.

Sekretarka Zveze Anita Ogulin & ZPM, Tanja Petek, je dejala, da so kopalke namenili dekletom iz socialno šibkejših okolij: »Naših letovanj se pogosto udeležijo otroci brez osnovnih potrebščin, zaradi česar se med vrstniki pogosto počutijo izključene. To jim otežuje polno uživanje v izkušnji letovanja. Prav zato je donacija podjetja LELOSI izjemno pomembna, saj so vsi otroci lahko brez skrbi uživali v vodi in se počutili enakovredne svojim sovrstnikom. Takšne geste imajo neprecenljiv vpliv na samopodobo in samozavest otrok.«

Podjetje LELOSI je s to donacijo želelo prispevati, da bo več otrok imelo enake možnosti za brezskrbno poletno doživetje. Občutek sprejetosti, enakovrednosti in veselja za dekleta iz socialno šibkejših okolij je neprecenljiv, saj jim omogoča, da se povsem prepustijo radostim poletja. LELOSI verjame, da si prav vsak otrok zasluži priložnost za nepozabne počitnice, brez skrbi in občutka izključenosti, ter se zavezuje k nadaljnjim prizadevanjem za enakost in solidarnost v družbi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.