17:22, sob, 7. Sep

FOTO in VIDEO: Marjanca slavila 101. rojstni dan in ob tem celo zapela in zaplesala





Gospa Gorenšek Lakota Marija ali kako sama želi, da jo kličemo Marjanca je pred dvema letoma prišla v dom Danice Vogrinec Maribor nepokretna, že dolgo pa v svoji aktivnosti prekaša mlajše sostanovalce, so sporočili na družbenem omrežju doma.

Junija letos je sostanovalcu gospodu Harb Ignacu, vrstniku, voščila 101. rojstni dan in se takrat trdno odločila, da bo ona na svojem praznovanju svoje goste in sostanovalce počastila s svojim nastopom.

“Vedno skromna, upokojena socialna delavka čigava mentorica je bila gospa po kateri Dom nosi ime, Danica Vogrinec. Prejela je obisk svojih nečakinj iz Ljubljane in Maribora, svojih sosedov, svoje dolgoletne prijateljice Slobodanke Knežević in nenadomestljivega Nikija Kneževića, čarobnega umetnika, ki je dobitnik 5 Grand Prix nagrad in širši javnosti poznanega tudi iz oddaje Slovenija Ima Talent,” še zapišejo na družbenem omrežju.

Zaplesala z direktorjem Slavičem 

Slavljenka je tudi povabila direktorja doma Danice Vogrinec Marka Slaviča s katerim sta celo zaplesala. Program je bil ustvarjen s stanovalci doma, pianistko Navodnik Slavico in poeto Kuzma Ano, skupino Sabotarji in čarobnim umetnikom Nikijem Kneževičem, ki je program tudi povezoval. Program bo vse ostal v nepozabnem spominu zaradi dobre glasbe, zanimivih čarovnij in obilo veselja.

VIR: Dom Danice Vogrinec

Gospa Marjanca sicer izhaja iz številčne družine iz Frankolovega. Oče je bil mlinar, mama gospodinja. Rodila se je kot šesta od desetih otrok, bilo je pet punc in pet fantov. Imela je težko pa vendar lepo življenje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.