19:26, sob, 7. Sep

Mariborski policisti iščejo motorista in očividce nesreče





Policisti PPP Maribor so obravnavali prometno nesrečo z lahko telesno poškodbo.

Dne 4. 9. 2024 ob 15.30 uri se je na Trgu Borisa Kidriča 3, Maribor, v bližini križišča z Razlagovo ulico, zgodila prometna nesreča II. kategorije, v kateri sta bila udeležena kolesarka in neznani voznik motornega kolesa ali kolesa z motorjem, temnejše barve. Do prometne nesreče je prišlo, ker neznani voznik motornega kolesa ali kolesa z motorjem ni omogočil varnega prečkanja ceste preko označenega prehoda za pešce oz. prehoda za kolesarje, voznici kolesa.

Zaradi navedenega je neznani voznik motornega kolesa oz. kolesa z motorjem trčil v sprednjo levo bočno stran kolesa kolesarke, ki je po trčenju padla po vozišču Trga Borisa Kidriča in se pri tem telesno poškodovala.

Iščejo voznika in očividce

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo neznanega voznika temnejšega motornega kolesa ali kolesa z motorjem in morebitne očividce oz. priče prometne nesreče, da pokličejo na tel. št. 02/450-20-30 (PPP Maribor) ali interventno številko Policije 113 oz. na anonimno številko Policije 080 1200, oz. se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.