19:23, sob, 7. Sep

Poslovite se od poletja in pripravite dežnike, prihajajo nevihte





Popoldne bo sončno. Jutri se bo na zahodu pooblačilo, sredi popoldneva so možne prve krajevne padavine in nevihte, ki se bodo zvečer širile proti vzhodu, zapišejo na strani Agencije RS za okolje.
Popoldne bo sončno, več kopaste in srednje oblačnosti bo v hribovitih krajih na zahodu. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 od 29 °C.

Jutri bo v vzhodnih krajih še po večini delno jasno, drugod bo zjutraj in dopoldne spremenljivo oblačno. Sredi popoldneva se bodo v zahodni Sloveniji pričele pojavljati krajevne plohe ali nevihte, ki se bodo zvečer in v noči na ponedeljek razširile proti vzhodu. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo, ki se bo popoldne krepil. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem od 17 do 20, najvišje dnevne od 24 od 30 °C.

Opozorilo

Na Primorskem je še vedno velika požarna ogroženost naravnega okolja.

Obeti

V noči na ponedeljek in v ponedeljek bo oblačno s pogostimi padavinami, deloma nevihtami. Do večera bodo padavine povečini ponehale. Nekoliko hladneje bo. V torek bo deloma sončno s posameznimi popoldanskimi plohami. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.