21:24, sob, 7. Sep

FOTO: V Majšperku so pripravili odličen družinski odklop





V Športnem parku Majšperk so imeli v petek popoldne pravi družinski odklop, ki ga je svojim občanom podarila Občina Majšperk. Otroci, njihovi starši in stari starši so se zabavali pri različnih igrah, na različnih igrali, lahko so peli plesali, telovadili, se posladkali s sladkimi palačinkami in še kaj.

V prijetnem popoldnevu se je zbralo na Športnem parku Majšperk veliko družin, ki so se prišle pozabavati, veseliti, se družiti na prvi družinski odklop, ki ga je Občina Majšperk organizirala med praznovanjem občinskega praznika.

Otroci so se razigrano podili od enega do drugega napihljivega igrala. Tekali, plezali, premagovali ovire, se drsali – vse na enem dolgem napihljivem igralu. Igrali nogomet na malemu napihljivemu nogometnemu igrišču. Brcali in metali žogo na ogromno tarčo za pikado.

Prav tako so tudi čisto zares smučali na drugem igralu in tam uživali. Lahko so tudi žonglirali, se čudili tistemu, ki je imel hodulje, se žogali in počeli še veliko.

V vrsti so stali za poslikavo obraza ali pa se sladkali s palačinkami, še pred tem so sodelovali v karaokah.

Veliko vsega je bilo, predvsem pa dobre volje, ki so jo prinesli vsi družinski člani ali pa so se je nalezili od drugih.

Družine so uživale na prvem družinskem odklopu, za katerega je poskrbela Občina Majšperk. Svoj delež pri animaciji otrok in njihovih staršev in starih staršev pa je prispevala tudi Osnovna šola Majšperk, vsaj za karaoke, poslikavo obrazov in sladke palačinke.

Tako otroci, očetje, mame, babice in dedki pa so nam povedali, da se imajo lepo, da kar ne vedo, kaj bi določili kot najboljše, saj so v vsem uživali.

Malce so se sicer bali, da bo dež preprečil zabavo, a se jih je ne v velikem, ampak malem loku izognil. Tako da so lahko družinski odklop lahko izpeljali do konca.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.