17:23, pon, 9. Sep

Zoper 26-letnega Mariborčana uporabljena prisilna sredstva: Najdenih več ukradenih predmetov





Zvečer je zaposlena v portoroškem lokalu policistom prijavila, da so iz lokala pobegnili trije moški, ne da bi poravnali račun.

Pri tem so pozabili nahrbtnik. Dva od jih je pokazala, oba sta pričela bežati. Policista sta kmalu identificirala enega od njih, 42-letnega Ljubljančana. Ko so mu vrnili nahrbtnik, sta opazila, da je v njem več denarnic in dve torbici ter prenosni zvočnik, za katere lastnik ni znal pojasniti izvora.

Zaradi suma, da izvirajo iz kaznivega dejanja, so mu bili predmeti zaseženi. Med postopkom se je približal eden od moških, ki sta prej pobegnila. Ko sta ga policista pozvala, naj pristopi, je zopet poskušal pobegniti, vendar sta stekla za njim in ga dohitela.

Pri tem se je pričel upirati, zato so bila zoper 26-letnega Mariborčana uporabljena prisilna sredstva. Čez nekaj ur sta policista v Portorožu opazila še tretjega osumljenca, 26-letnega Mariborčana, ki je poskušal ponovno pobegniti, vendar sta ga dohitela in prijela. Vsi trije so bili zaslišani. Zadeva se še preverja, zbirajo se obvestila in preverja se izvor zaseženih predmetov. Vsem trem sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje tatvine.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.