12:14, čet, 12. Sep

VIDEO: Natalija Verboten z novo skladbo napoveduje vrnitev v obdobje igrivih ritmov





»Želim si stopiti v čevlje tiste Natalije, ki se je ljudem zapisala v srca.«

Priljubljena pevka, ki jo slovenski odri poznajo že skoraj tri desetletja, Natalija Verboten, med svoje poslušalce pošilja skladbo z naslovom »AMORE MIO«, s katero napoveduje vrnitev v obdobje igrivih ritmov in šaljivih besedil. »Zbudila se je! Tista navihana Natalija. Ja, tista, ki se je z Liziko v Rdečem ferrariju peljala Zate na Triglav mimo Dveh policajev. Vstala sem, spakirala kopalke, štrudl in še nekoga…!«, je na svoja družbena omrežja zapisala in tako v svet pospremila svojo novo, AMORE MIO.

Že dolgo sem čutila, da si to želim, vendar sem želela počakati na pravo idejo in pravo pesem«, pove pevka in doda, da sta skladbo Amore Mio v besedilo in melodijo ujela Raay in Vera Šolinc.
Kljub temu, da se je zadnja leta občinstvu predstavljala v bolj čustvenih ritmih, se je letošnje poletje odločila, da je čas, da se vrne na »stare tire«.

Fotografije: Neovisuals

(Pre) vroče snemanje videospota

Za skladbo AMORE MIO je s pomočjo ekipe NEO VISUALS nastal tudi videospot, v katerem se je po sedemnajstih letih pojavil nekdo, ki Natalijo na njeni glasbeni poti spremlja že praktično od samega začetka. »To je že četrti videospot v katerem sodelujeva z Jernejem Kuntnerjem. Prvič leta 2000 za pesem »Rdeč ferrari«, potem še Zate na Triglav in nazadnje Obriši sline leta 2007, sedaj pa po 17 letih spet v Amore mio.«
Jernej pa ni edina zanimivost Natalijinega novega izdelka, gre namreč za prvi videospot, v katerem so bila zaradi peklenske vročine dodatna oblačila odveč…

Fotografije: Neovisuals

»Ja, to je bilo najbolj vroče snemanje do sedaj, saj je bilo takrat v kampu Straško na Pagu 34 stopinj, zato je to moj prvi videospot, ki sem ga posnela v kopalkah.« »Kaj drugega bi me lahko spravilo v kopalke kot Amore mio«, šaljivo doda.

Njeni poskočni ritmi so še danes stalnica zabav in to si želi ohraniti

»Želim se vrniti v obdobje, v katerem sem se zapisala kot nekdo s šaljivimi besedili, spevno melodijo in vsem, kar spada zraven.« Poleg vsega pa je od trenutka, ko je Natalija objavila odlomek pesmi »Amore Mio« na družbenih omrežjih, vse skupaj »eksplodiralo« in Amore Mio je še pred uradnim izidom postala prava senzacija z več kot 1.200.000 ogledi. Pevka zaključuje z mislijo, da bo njena prva »amore mio« za vedno ostala njena publika.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.