15:16, pet, 13. Sep

“Nikakor pa ne moremo razumeti ali sprejeti določenih posameznikov, ki vsakodnevno smetijo okoli Hrama kulture”





“Spoštovani starši in dragi otroci, v Hramu kulture Arnolda Tovornika Selnica ob Dravi se vseskozi resnično zavzeto trudimo, da sta Hram in njena okolica videti čista, vzdrževana in v ponos nam vsem, so zapisali na družbenih omrežjih.

V nadaljevanju pa: “Veselimo se vsake obiskovalke in vsakega obiskovalca ter poskušamo iskati primerne vsebine za vse zainteresirane skupine. Nikakor pa ne moremo razumeti ali sprejeti določenih posameznikov, ki vsakodnevno smetijo okoli Hrama kulture. Na žalost je tovrstnih početij iz leta v leto več. Naprošamo starše in otroke, da skupaj z vsemi nami, ki delamo v Hramu kulture Slenica ob Dravi, z lastnimi zgledi poskušamo spremeniti miselnost posameznikov, ki menijo, da je smetenje potrebno, da je »frajersko” in, da je celo kulturno početje. “

“Koši za smeti, ki so v neposredni bližini Hrama Kulture Arnolda Tovornika (več kot dovolj jih je!), za te vrste posameznikov, očitno, ne obstajajo! Zagotovo smo lahko skupaj učinkovitejši v strpnem nagovoru vseh tistih “smetarjev”, ki se bodo prepoznali v tem zapisu,” se je pod zapis podpisala ekipa Hrama kulture Arnolda Tovornika.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.