17:16, tor, 17. Sep

FOTO: Takšno presenečenje so danes v občini Pesnica pripravili Alfi Nipiču, ki je obeležil častitljivih 80 let





V Občini Pesnica je danes potekalo posebno praznovanje, saj je njihov častni občan in legendarni pevec narodno-zabavne glasbe, Alfi Nipič, obeležil častitljivih 80 let.

FOTO: Gregor Žmak

Slavljenca je že zjutraj pričakalo presenečenje, ko mu je v znak spoštovanja in oboževanja zadonela glasbena budnica. Vzdušje je bilo polno veselja, domači gasilci pa so postavili mlaj, s čimer so počastili njegovo dolgoletno kariero in prispevek k ohranjanju slovenske glasbene tradicije. Posebno darilo mu je podaril župan občine Pesnica, Gregor Žmak.

FOTO: Gregor Žmak

Alfi Nipič, ki je v svoji bogati karieri ustvaril številne uspešnice, kot je pesem “Silvestrski poljub” in številne druge, se je ganjeno zahvalil vsem za čudovito presenečenje.

FOTO: Gregor Žmak

S svojim prepoznavnim glasom in več kot pol stoletja dolgo glasbeno potjo je Alfi Nipič neizbrisno zaznamoval slovensko narodno-zabavno sceno in se vpisal v srca mnogih generacij. Ob 80-letnici so mu številni prijatelji, sodelavci in občani zaželeli še veliko zdravja, sreče in ustvarjalnih let.

FOTO: Gregor Žmak

Praznovanje je potekalo v duhu hvaležnosti in spoštovanja do legendarnega pevca, ki je s svojo glasbo povezal ljudi in popestril nešteto praznovanj, koncertov in družabnih dogodkov po vsej Sloveniji. Alfi Nipič ostaja ena največjih ikon slovenske narodno-zabavne glasbe, ki s svojo vedrino in srčnostjo navdušuje še danes.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.