21:18, tor, 17. Sep

Tokratna polna luna bo z mrkom prinesla spremembe, a najprej je treba preživeti vsaj dva čustveno viharna dneva





Ta teden bo za mnoge izjemno naporen, ne zgolj zaradi običajnega delovnega pritiska, ampak predvsem zaradi napetih medosebnih odnosov in čustvene turbulence. Ne samo, da bo prisotna polna luna, ampak bo dogajanje popestril tudi Lunin mrk. Vse to lahko bistveno vpliva na naše razpoloženje in odločanje.

Torek: Luna v Ribah in Saturnov vpliv

Že na začetku tedna bo torek obarvan s sivino – ne samo zaradi vremena, temveč tudi zaradi Lune, ki je še bila v Ribah. Ta kombinacija bo vzbujala občutke melanholije in notranje globoke introspekcije. Ob tem se Luna približuje Saturna, kar dodatno otežuje vsakršno lahkotnost. Kako to vpliva na vsakdanje življenje? Zelo verjetno boste čutili breme odgovornosti in rahlo zmedo, zato se izogibajte sprejemanju pomembnih odločitev. Luna v Ribah spodbuja sočutje, empatijo in intuitivnost, a hkrati lahko vodi tudi v občutek nemoči in čustvene preobremenjenosti.

Kaj torej lahko storite, da bi torek preživeli brez prevelikih padcev v čustveni brezdan? Osredotočite se na dejstvo, da je vse, kar čutite, prehodno. Ne dovolite, da bi vas občutki potegnili v globoko žalost ali turobnost. Namesto tega poskušajte v tem času pokazati sočutje do drugih in tudi do sebe. Dovolj bo, da dan preprosto preživite in ne dovolite, da bi vas trenutne misli in čustva prevzela.

Ponoči: Polna luna in Lunin mrk

Če bo vreme jasno, bo polna luna v Ribah sijala nad nami. A to ni vse – takoj za polno luno bo nastopil tudi Lunin mrk. Kombinacija obeh pojavov prinaša izjemno intenzivno čustveno doživetje. Polna luna že sama po sebi vpliva na naše razpoloženje, a ko jo spremlja še mrk, so čustva še bolj poudarjena. Mrk simbolizira prelomne točke, transformacije in zaključke. To je čas, ko marsikaj iz preteklosti pride na površje, še posebej stvari, ki jih morda nismo želeli priznati ali predelati.

Kako se to lahko izrazi v naših življenjih? Velika verjetnost je, da se boste soočili s svojimi notranjimi konflikti ali pa boste občutili napetosti v odnosih z drugimi. Zavedajte se, da so ti trenutki priložnost za rast in razrešitev starih vzorcev, čeprav lahko prinesejo nekaj neprijetnih občutkov.

Vir: Pixabay.com

Sreda: Luna vstopi v Ovna

Sreda prinaša preobrat – okoli poldneva bo Luna prestopila iz zasanjanih Rib v dinamičnega in ognjenega Ovna. Kaj pomeni ta sprememba? Ovnovska energija je drzna, neposredna in močna. Ljudje bodo postali bolj odločeni, a hkrati lahko tudi hitreje vzkipijo. Jezni izbruhi in frustracije niso izključeni, saj Ovnova energija spodbuja impulzivnost.

Da bi se izognili konfliktom, je ključno, da se zavedamo svoje jeze in jo preusmerimo v pozitivno smer – denimo v fizično aktivnost ali ustvarjalnost. Če se znajdete v situaciji, kjer občutite napetost, se opomnite, da agresija ne bo rešila problema. Namesto tega uporabite energijo Ovna za dosego svojih ciljev na konstruktiven način.

Kako preživeti ta teden?

Teden polne lune in mrka prinaša mešanico čustvene globine, zmedenosti, a tudi nove priložnosti. Ključ do uspeha je, da ne podležete čustvom, ki vas lahko prevzamejo, temveč jih sprejmete kot del procesa rasti. Bodite potrpežljivi, tako s seboj kot z drugimi, in ne sprejemajte velikih odločitev pod vplivom trenutnih čustev.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.