16:18, tor, 23. Jul

Za mariborsko zavetišče zbrali 539 evrov





Včeraj je v kinematografu Cineplexx v Mariboru potekala dobrodelna predpremiera francoskega filma Bela in Sebastijan, ki si jo je ogledalo 94 obiskovalcev. Celoten izkupiček vstopnine so kinematografi Cineplexx namenili mariborskemu zavetišču, ki bo lahko za dodatno oskrbo živali porabil 539 evrov. Če si včerajšnje predpremiere niste mogli ogledati, lahko zavetišču še zmeraj pomagate, saj smo ob blagajni kinematografa v Mariboru pustili skrinjico, v kateri se zbirajo prostovoljni prispevki za naše zavetišče še naslednjih štirinajst dni.

P_Sami-Rahim-1200-0010

P_Sami-Rahim-1200-0094

Pred pričetkom predstave je vodja zavetišča mag. Mojca Bandur Križanec predstavila delovanje zavetišča in povedala, da se bo denar, ki je bil zbran namenil izključno oskrbi živali. »Smo pred sezono sesnih in mačjih mladičev, zato bo vsak dodatni evro prišel še kako prav. Zgodi se nam namreč, da imamo v maju, juniju, juliju in avgustu v zavetišču tudi do 150 muc,« je povedala Bandur Križančeva, ki je iz rok Kristijana Brusla, predstavnika mariborskega Cineplexxa prevzela tudi bon trgovine Mr.Pet v višini 100 evrov, pasji smrčki pa se bodo jutri sladkali s torto, ki so jo posebej za to priložnost spekli v Pasji pekarni Hov Hov lastnice Nastje Verdnik.

P_Sami-Rahim-1200-0193

P_Sami-Rahim-1200-0219

Obiskovalci so ob prihodu prejeli bon za 15% popust v trgovinah Mr.Pet, brezplačno revijo Moj pes in lično pripravljene pasje piškote. Poseben pečat prireditvi sta dala tudi član Kinološkega društva Maribor David Javornik in njegova simpatična dveletna psička Lu, ki sta prikazala agility trening, Lu pa se je za nagrado posladkala s pasjimi piškoti pekarne Hov Hov.

P_Sami-Rahim-1200-0272

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se včerajšnje predpremiere udeležili in vsem, ki nam boste s svojimi prostovoljnimi prispevki še pomagali. Nekaj utrinkov večera si lahko ogledate na fotografijah katerih avtor je Mediaspeed.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.