18:38, sob, 27. Jul

1000 Lidlovih pleničk za novorojenčke v UKC Maribor





Lidl Slovenija je letos predstavil prenovljene pleničke lastne blagovne znamke Toujours. Ob tej priložnosti vsem slovenskim porodnišnicam podarjajo enomesečno zalogo pleničk. Tako so danes na oddelku za perinatologijo v UKC Maribor, podarili 1.000 pleničk, ki bodo zadoščale za porabo enega meseca.

ukc mb perinatologija3jpg pleničke

Enomesečno zalogo pleničk Toujours night&day z drylock® tehnologijo je predstavnikom oddelka za perinatologijo v UKC Maribor predal regionalni vodja prodaje pri Lidlu Slovenija Boštjan Krevs in jo pospremil z besedami: »Z zalogo pleničk Toujours v Lidlu Slovenija izrekamo dobrodošlico novorojenčkom, obenem pa njihovim staršem dajemo možnost, da sami preverijo kakovost pleničk. Prepričani smo, da bodo nad njimi navdušeni, kot so bili starši, ki so pred kratkim sodelovali pri ocenjevanju novih Lidlovih pleničk in potrdili njihovo udobje ter vpojnost.«

ukc mb perinatologija2

Pleničke je prevzela strokovna vodja zdravstvene nege oddelka Rosemarie Franc ter ob tem poudarila »Zelo veseli smo, da so se v podjetju Lidl Slovenija odločili za donacijo pleničk naši porodnišnici. Tako so izkazali svojo podporo našemu poslanstvu pri skrbi za najmlajše.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.