18:11, sob, 27. Jul

Koncert Ditke v CEZAM-u





V Ruše prihaja simpatična koroška pevka Ditka. Vabljeni na koncert v izvedbi z njenim očetom Gorazdom Čepinom, ki bo v petek, 28. 11. 2014 ob 21.00 uri v CEZAM-u, Centru za mlade Ruše.

Vstopnine ni!

koncert-ditka-web

Ditka je pevka, kitaristka in komponistka iz Prevalj. Z glasbo se ukvarja od rane mladosti. Ko je bila stara devet let (2002), je nastopila na svojem prvem otroškem pevskem festivalu »Kristalček«, pri enajstih letih pa je že posnela svoj prvi CD in pričela z nastopanjem. Leta 2005 je s skladbo Album s slikami zmagala na največjem otroškem festivalu Fens v Izoli.

Leta 2010 je bila njena skladba „So fine“ uvrščena na zgoščenko Val010 – imamo dobro glasbo, istega leta pa je nastopila tudi na zaključnem koncertu Odprtega mikrofona v kinu Šiška v Ljubljani. Velikega uspeha je bila leta 2011 deležna njena pesem „My guitar“ na angleškem tekmovanju UNITED KINGDOM SONGWRITING CONTEST, na katerem se je v kategoriji ljubezenskih pesmi uvrstila v polfinale. Istega leta je končala tudi nižjo glasbeno šolo za kitaro. Pevsko se je izpopolnjevala pri profesorici Nataši Nahtigal.

www.ditkamusic.si

FB dogodek

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.