18:27, ned, 28. Jul

Ena igrača lahko osreči več otrok





Ponovna uporaba je v evropski hierarhiji ravnanja z odpadki na visokem drugem mestu, takoj za preprečevanjem nastajanja odpadkov. Zato so se v Snagi odločili, da letošnji december ponovno uporabljajo igrače in s tem pomagajo do nasmehov tistih, ki si nove igrače težko privoščijo.

V božični vasici v centru mesta bodo do petka, 19. decembra, med 14. in 16. uro izmenjevali igrače na povsem enostaven način. Tisti, ki bi želeli podariti igračko, pa zanjo enostavno ni denarja, jih obiščite na stojnici in izberite tisto, ki bo vašemu otroku najbolj všeč. Seveda bodo veseli tudi tistih igračk, ki jih otroci ne potrebujejo več, se na njih nabira prah, kakšnemu drugemu otroku pa bi pričarala pravo decembrsko veselje. Igrače bodo oprali in poskrbeli, da boste izbirali med čistimi in uporabnimi igračkami.

snaga

Na izmenjevalnici igrač jim vsak dan dela družbo tudi nov član družine Snaga, dihur Duško, ki je priden, delaven, marljiv, vesten in odgovorno skrbi za urejeno in čisto okolje. Prvi odzivi kažejo, da so ga otroci že vzeli za svojega in veseli so, da jih bo v novem letu učil pravilnega ravnanja z odpadki in drugih pomembnih navad, zaradi katerih je skupnost, v kateri bivamo, urejena in prijetna.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.