20:31, ned, 28. Jul

Predprodaja smučarskih kart uspešna in zaključena





V petek so zaključili podaljšano predprodajo kart za letošnjo sezono na Mariborskem Pohorju, ki je potekala od 11. novembra do 19. decembra. V tem času so prodali 2.925 kart, od tega skoraj 2.000 sezonskih smučarskih kart.

»Kljub kratkemu času, ki nam je bil na voljo, smo prodali toliko smučarskih kart, kot smo načrtovali. Zahvalili bi se radi vsem kupcem kart, ki so s tem pokazali zaupanje v izvedbo letošnje smučarske sezone, za katero smo prepričani, da bo zelo uspešna,« je povedal direktor Marproma Bernard Majhenič.

smučišče areh

Kot je znano, je nosilec prodaje smučarskih kart podjetje Martura, iz naslova prodaje pa financira pripravo smučarskih prog. »Smučarsko sezono na Arehu so otvorili 13. decembra in bili eno prvih slovenskih smučišč, ki je že obratovalo. Na prvi smuki letošnje sezone se nam je pridružil tudi priznan in cenjen slovenski smučarski trener Filip Gartner in pohvalil pripravljene proge, kar je za nas veliko priznanje,« je dodal Majhenič.

Vremenske razmere so se sicer v sredini preteklega tedna tako poslabšale, da so bili primorani zapreti vse proge. Trenutne napovedi kažejo, da bodo lahko zaradi nizkih nočnih temperatur intenzivno zasneževali čez praznike, predvsem 25. in 26. decembra. Vsi, ki že nestrpno čakajo na naslednji smučarski spust po Mariborskem Pohorju, pa lahko vse aktualne informacije spremljajo na spletni strani www.mariborskopohorje.si ali na Facebook strani Pohorje je zakon.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.