17:23, nedelja, 29.09.2024
Maribor

Letos se je poročil s 50 let mlajšo, zdaj pa je Avstrijec Richard Lugner umrl

FOTO: Slika je simbolična / Pixabay

Avstrijski gradbeni mogotec in zvezdnik resničnostnih oddaj Richard Lugner je umrl v starosti 91 let, poroča več medijev.

Sosednjo Avstrijo pretresa novica o smrti priljubljenega podjetnika Richarda Lugnerja. Star je bil 91 let. Lugner je umrl 12. avgusta v svoji vili v Döblingu, kjer je živel dolga desetletja, poroča oe24.

Lugner je za seboj pustil svojo ženo Simone, s katero se je poročil letos junija, ter hčerki Jacqueline in Nadine ter sinova Alexandra in Andreasa. Sicer pa je bil šestkrat poročen.

Richard Lugner je bil ena najbolj pisanih avstrijskih osebnosti. V medijih se ga je prijeli vzdevek Mörtel. Veljal je za gradbenega mogotca. ORF poroča, da je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja Richard Lugner ustanovil majhno gradbeno podjetje, ki ga je vztrajno nadgrajeval v največje dunajsko gradbeno podjetje.

Avstrijski gradbeni mogul in oče opernega plesa na Dunaju je velikokrat povzročil razburjenje s svojimi slavnimi zvezdniškimi gostjami na omenjenem plesu, kot so Paris Hilton, Kim Kardashian, Pamela Anderson in druge.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...