20:24, ned, 28. Jul

Ko podjetniki in poslovneži razkrijejo svoje skrivnosti





Uspešni slovenski podjetniki in podjetnice pripravljajo brezplačno virtualno poslovno konferenco, v kateri odkrivajo zaveso in udeležencem, s svojimi izkušnjami, zgodbami, osebnimi in poslovnimi “začimbami” pomagajo, da bodo postali avtentično uspešni, močnejši in samozavestnejši.

bodi sprememba (2)

Od 26. januarja do 6. februarja, bo 13 uspešnih slovenskih podjetnic in podjetnikov, odličnih predavateljev, svoje znanje delilo z udeleženci brezplačne virtualne poslovne konference Bodi sprememba. O svojih skrivnostih sicer ne govorijo javno, a tokrat bodo. Želijo namreč pokazati, da so najprej ljudje, potem podjetnice in podjetniki. Skozi video predavanja bodo pokazali, da se dnevno preobražamo zato, da smo lahko uspešni. Da ne merimo svoje uspešnosti samo po dobičku, ampak predvsem po tem, kdo smo, kako delujemo, koliko smo srečni, zdravi, zadovoljni, v integriteti in koliko prispevamo, da bo ta svet resnično boljši.

Špelca Morojna, idejna vodja je o konferenci spregovorila: »Gre za konferenco, ki bo zmeraj brezplačna, saj je treba ustvariti skupnost podjetnikov in podjetnic, ki razmišljajo pozitivno, da lahko našo podjetniško Slovenijo spravimo na noge. Nekaj je gotovo – uspešnost ni v linearni povezavi s časom, kajti vsi imamo 24 ur na dan. Zato je telesummit BODI SPREMEMBA 2015 posvečen temu, da podpremo sanje in strast vseh vas, ki morda menite, da je tovrstni uspeh dosegljiv samo izbranim posameznikom.«

Špelca Morojna, Poslovna boginja, je sicer mednarodno priznana mentorica, a ker s svojimi tremi otroki živi v Sloveniji, želi svoje znanje in pozitivno energijo deliti tudi doma.

Na virtualna predavanja, ki bodo potekala od 26. januarja do 6. februarja, se lahko prijavi vsak, na http://bodisprememba.com. Če si predavanj ne morete ogledati ob uri predvajanja bodo ta na voljo ves čas telesummita in še dva tedna po njem.

Podrobnosti o dogodku najdete na www.bodisprememba.com ali na fb strani Bodi sprememba.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.