12:12, ned, 28. Jul

Pred Zlato lisico svetujejo policisti





Policisti PU Maribor bodo v sodelovanju z organizatorji in njihovo rediteljsko službo na prireditvenem prostoru in v neposredni okolici izvajali ukrepe za zagotovitev reda, varnosti življenja in zdravja udeležencev, varnosti premoženja ter varnosti javnega prometa in varstva okolja. Obiskovalce prosijo, naj dosledno sledijo njihovim navodilom in usmeritvam, kakor tudi navodilom rediteljev.
Zaradi pričakovanega velikega števila obiskovalcev prireditve (vsaj 10.000 dnevno) bo pred prireditvijo in po prireditvi na cestah proti Pohorski vzpenjači (Streliška cesta, Lackova cesta in Pohorska ulica v Mariboru) povečana gostota cestnega prometa. Pričakovati je zastoje. Na omenjenih cestnih relacijah, še posebej v križiščih, bodo policisti urejali in nadzirali cestni promet, pri tem voznike pozivamo, naj upoštevajo navodila. Na pot proti prireditvenemu prostoru se naj odpravijo pravočasno ter vozijo strpno in previdno.

policist usmerja

Obiskovalcem prireditve pa (tudi) policisti predlagajo, naj se v čim večji meri poslužujejo javnega avtobusnega prevoza. Organizatorji 51. Zlate lisise so namreč – v sodelovanju s podjetjem Marprom – zagotovil brezplačni javni prevoz na liniji št. 6 (Vzpenjača), ki ga bodo okrepili tudi z dodatnimi avtobusi. Za obiskovalce prireditve, ki bodo lahko svoja vozila parkirali na parkiriščih pri Vojašnici generala Maistra (objekt Kadetnica – Engelsova cesta), bo zagotovljen brezplačni javni avtobusni prevoz do prireditvenega prostora in nazaj.

zlata lisica

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.