04:29, pon, 29. Jul

MOM s poslovnimi sestanki ob včerajšnji nogometni tekmi





Včerajšnjo nogometno tekmo med Slovenijo in Ukrajino je Mestna občina Maribor izkoristila za nadaljevanje mednarodnega poslovnega mreženja, ki sicer poteka v okviru projekta Invest in Maribor – Welcome to Slovenia.

be39c513-984c-467a-8b12-d7f8d899f0cb

Gre za že drugo tromesečno organizacijo mednarodnih B2B sestankov Mestne občine Maribor, ki je v začetku tega meseca organizirala Slovensko-kitajski poslovni forum v Mariboru, na katerem so se s kitajskimi podjetniki poslovno mrežili slovenski.

Ukrajinski poslovneži iz področja gradbeništva so si po sprejemu pri županu Mestne občine Maribor dr. Andreju Fištravcu v družbi nekaterih slovenskih podjetnikov iz področja gradbeništva in ogrevalnega sektorja ogledali včerajšnjo nogometno tekmo med Slovenijo in Ukrajino. Ob robu dogodka so imeli omenjeni podjetniki tudi B2B sestanke.

Mariborska občina tako po poslovnem obisku v Beogradu, Slovensko-beloruski poslovni konferenci in Slovensko-kitajskem poslovnem forumu nadaljuje z razvojem platforme, ki omogoča mariborskim oziroma slovenskim podjetnikom poslovno mreženje s podjetniki iz tujine.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.