04:03, tor, 30. Apr

Dobrodelni koncert v Selnici ob Dravi





V Hramu kulture Arnolda Tovornika so včeraj člani mladinskega društva BakHEROs organizirali dobrodelni koncert. Nastopili so moški pevski zbor Pavza, Stiški kvartet in skupina Rok ‘n’ Band.

Dobrodelni_koncert5

Da je dobrodelnost v prihajajočih prazničnih časih še kako prisotna so včeraj dokazali člani MD BakHEROs. V Hramu kulture Arnolda Tovornika so namreč organizirali koncert »Dve šoli en namen«, katerega namen je bil zbiranje sredstev za OŠ Selnica ob Dravi. Društvo je lani praznovalo že svojo 20. obletnico delovanja in kot dokaz temu, da so skozi leta vedno bolj zrelejši in odgovornejši, so si tokrat zadali cilj, da polepšajo nasmehe na obrazih otrok. To jim je vsekakor uspelo, saj so s koncertom zbrali 1.400 €. Z zbranimi sredstvi bodo socialno šibkejšim otrokom omogočili aktivnosti v času njihovega šolanja (športni in tehnični dnevi, kulturne prireditve, ekskurzije idr.). K dobrodelnosti so pripomogli tudi nastopajoči, skupina Rok ‘n’ Band in Stiški kvartet. Dogodek, pa so otvorili vsem znani moški pevski zbor Pavza.

Če želite biti dobrodelni tudi vi, pa si lahko v sredo, 2. 12. 2015, ob 18. uri, v avli in kasneje v veliki dvorani ogledate muzikal Pogum v izvedbi Osnovne šole Gustava Šiliha.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.