20:32, pet, 5. Jul

Predavanje Andreja Pešca na temo “Transformacija odnosov”





Andrej Pešec, predavatelj, svetovalec in mentor za uspešno življenje in celovito rast je včeraj v Modri dvorani v Vuzenici obiskovalcem predaval o transformaciji odnosov.

Predavanje_Andreja_Pešča

Živimo v svetu neosebnih odnosov. “Ljubimo” stvari, uporabljamo pa ljudi. Recepti, po katerih živimo, vsebujejo pokvarjene sestavine. Srečna družina in miren posameznik veljata za enega izmed čudes sveta. Več kot polovica ljudi ima težave z mentalnimi boleznimi in depresijo; razpade več kot polovica družin; skoraj polovica jih zboli za rakom, številni pa kljub materialnem obilju tako ali drugače hudo trpijo. Kateri so trije tipi odnosov in praktične modrosti ter skrivnosti, ki dajo čudežni rezultat?

Na vse to in še več je včeraj v Modri dvorani v Vuzenici odgovoril Andrej Pešec, predavatelj, svetovalec in mentor za uspešno življenje in celovito rast. Obiskovalce je seznanil z odnosi, psihologijo spolov, kako do obilja, zdravja, kreativnega uma in mirne vesti. Med drugimi tudi o treh vrstah odnosov, ter kako razviti pozitiven in intimen odnos do narave, do življenja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.