20:24, pon, 29. Jul

Ponovno na terenu lažni delavci Elektra Maribor





Elektro Maribor ponovno opozarja svoje odjemalce, da skušajo neznanci z lažnim predstavljanjem, da so zaposleni pri tej družbi, vstopati v stanovanja. “Priporočamo posebno previdnost, v primeru dvoma v identiteto osebe pa predlagamo, da se zahteva identifikacija osebe,” so danes sporočili.

Elektro Maribor

Elektro Maribor je svoje odjemalce že v decembru opozoril, da skušajo neznanci z lažnim predstavljanjem, da so zaposleni v družbi Elektro Maribor, vstopati v stanovanja in pridobivati podatke o električnem priključku. Kupce naj bi z neresničnimi in zavajajočimi informacijami prepričevali v podpisovanje aneksov, ki pa niso aneksi temveč nove obvezujoče pogodbe.

Odjemalci iz Maribora so sporočili, da jih je pretekli konec tedna obiskala neznana ženska, ki je trdila, da je iz “Elektra” in se je hotela pogovarjati glede števca. Ker oseba ni imela identifikacije, so jo odjemalci takoj odslovili.

V Elektru Maribor tako odjemalce ponovno opozarjajo na nekorektne poslovne prakse in priporočajo previdnost ter zahtevo ustrezne identifikacije oseb.

“Odjemalce prosimo, da nas o obisku posameznikov, ki se bodo predstavljali kot zaposleni v družbi Elektro Maribor, pa tega ne bodo želeli ali mogli dokazati z ustreznimi dokumenti, obvestijo na elektronski naslov info@elektro-maribor.si ali na drug primeren način,” so še navedli v podjetju.

Decembra so podoben primer obravnavali tudi na območju Murske Sobote, kjer se je oseba predstavljala kot predstavnica podjetja Elektro Maribor in ponujala v podpis obvezujoče pogodbe o dobavi električne energije.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.