7:14, petek, 27.09.2024
Maribor

Dan potem: Resnica o nafti v Sveti Trojici

Nikakršnega potrdila ali dokazila ni, da pod tlemi Svete Trojice ni nafte, no, pa tudi potrdila, da dejansko je, še nismo videli. 

Slika je simbolična. Vir: Pixabay.com

Včeraj smo poročali o tem, da je občan Svete Trojice na svoji parceli med izkopom zemlje odkril nahajališče nafte in skupaj s trojiškim županom Davidom Klobaso sklenil pakt o njenem črpanju.

Župan: Vrček nafte v vsak dom!

Novica je takoj postala precej odmevna, na Facebooku pa tudi komentirana. Da bi razblinili vse dvome tistih, ki novici kar niso mogli verjeti, smo se sestali še z županom Klobaso, ki nam je v živo preko Facebook prenosa zaupal malo več podrobnosti o načrtih. Malo pa je ostal še vedno tudi skrivnosten, a je povedal, da so v Sveti Trojici že začeli kampanjo “Vrček nafte v vsak dom!”.

Župan: V teh težkih časih si vzemimo trenutek, da se nasmejimo

Po prespani noči pa je vendarle treba zapisati: “Včeraj je bil prvi april.” In novica je bila prvoaprilska šala, ki jo je naše uredništvo ustvarilo skupaj s trojiškim županom, da našim bralcem, gledalcem in sledilcem malo polepšamo dan – ki je hkrati bil kot prvi april rezerviran za šale, kot prvi dan novega lock downa pa še kako resen. In tu je še  prijazno sporočilo Davida Klobase: “Mislim, da je pomembno, da si v teh težkih časih, kje je vse drugo prej, kot pa veselje, druženje in šaljenje,  vzamemo vsaj trenutek, da se nasmejimo. Z našo prvoaprilsko potegavščino nismo škodili nikomur, je pa naša novica o  najdbi nafte vznemirila v pozitivnem smislu naše občanke in občanke.”

In upamo, da smo uspeli res koga nasmejati.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...