08:19, čet, 4. Jul

Arzenškova in Kavaševa novi podžupanji





Minuli petek, 11. marca je župan Občine Hoče-Slivnica Marko Soršak, imenoval dve podžupanji, Anito Arzenšek in Andrejo Kavaš. Kot so sporočili iz Občine, bosta podžupanji funkcijo opravljali nepoklicno.

Anita Arzenšek in Andreja Kavaš, novi podžupanjo Občine Hoče Slivnica, foto: facebook

Župan Občine Hoče-Slivnica je 11. 3. 2016, v skladu s pravnimi določili imenoval dve podžupanji. “Podžupanji bosta pomagali županu pri njegovem delu ter opravljali posamezne naloge iz pristojnosti župana, za katere jih bo pooblastil. V času županove odsotnosti ali zadržanosti nadomeščata župana in opravljata tekoče naloge za katere sta pooblaščeni,” so sporočili iz Občine.

Podžupanja Anita Arzenšek je prejela pooblastilo za opravljanje nalog na področju razvoja turizma, šolstva, socialnih programov, kmetijstva in kulturnih, turističnih in sorodnih organizacij. Podžupanja Andreja Kavaš je prejela županovo pooblastilo za opravljanje nalog na področju podjetništva, športa, mladim prijazne občine in sorodnih projektov.

Obe podžupanji bosta funkcijo opravljali nepoklicno.

»Občina Hoče-Slivnica je v razcvetu in želimo nadaljevati z rastjo. Verjamem, da bosta podžupanji pripomogli, da bo občina lahko pridobila dodatne nacionalne in mednarodne finančne vire. Obe podžupanji sta strokovno podkovani in bosta lahko s svojim znanjem in izkušnjami pripomogli k razvoju celotne občine,«
je povedal župan Občine Hoče- Slivnica, Marko Soršak.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.