09:30, pet, 5. Jul

23. Jožefov koncert na Muti





Minuli petek je na Muti potekal že tradicionalni 23. Jožefov koncert, ki ga prireja Kmečka godba Pernice. Športna dvorana na Muti je bila napolnjena do zadnjega kotička. Predsednik godbe Peter Krajnc se je zahvalil vsem, ki so z svojim obiskom znova potrdili, da trdo delo in trud, ki ga vloži godba v pripravo tega koncerta ni zaman.

20160318_201340
Kmečka Godba Pernice praznuje že 113 let obstoja. Uspešno delujejo in nastopajo v občini Muta in izven nje. Vsako leto pa nastopijo tudi preko meja, lansko leto so tako igrali v Puli, kjer so predstavljali Slovenijo. Dirigent Sandi Pungartnik mnoga leta že uspešno vodi godbo in tudi minuli koncert je bil dokaz tega kako so z vsakim letom uspešnejši.

Jožefov koncert je ena večjih kulturno glasbenih prireditev v občini. Letos so se godbi na odru pridružili Poskočni muzikantje, ansambel Rudija Breznika, Žan Libnik, Alpski kvintet z Otom Pestnerjem, ansambel Wankmüller, ansambel Stil 5, Srčni muzikanti, Vokalna skupina Remšnik ter Etno skupina Rakuni Koncert je povezoval voditelj Vinko Šimek.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.